пʼятниця, 25 серпня 2023 19:20

Де українці стримували наступ ворога

Де українці стримували наступ ворога
На Мелітопольському напрямку триває наступальна операція. Фото: eastnews.ua

Сьогодні відбулось 35 бойових зіткнень.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація без суттєвих змін, пише Генштаб у зведенні.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів.

На Куп'янському напрямку противник завдав авіаційних ударів та артилерійських і мінометних обстрілів населених пунктів.

На Лиманському напрямку окупанти вели безуспішні наступальні дії у районі Новоєгорівки Луганської області. Завдав авіаційних ударів у районах Червоного Ставу Харківської області, Твердохлібового, Макіївки Луганської області та Веселого Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали понад 30 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії у районі Кліщіївки Донецької області. Обстріляли понад 25 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку були безуспішні наступальні дії ворога у районі Первомайського Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали шість населених пунктів.

На Мар'їнському напрямку сили оборони стримують наступ загарбників у районі Мар'їнки. Противник завдав авіаційного удару в районі Красногорівки Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали шість населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка підтвердила удар по російській бригаді у глибокому тил

На Шахтарському напрямку українські війська успішно відбили атаки російських військ в районі Вугледара Донецької області. Противник завдав авіаційних ударів у районах п'яти населених пунктів. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Малої Токмачки, Роботиного та Новоданилівки Запорізької області. Від артилерійських обстрілів противника постраждали понад 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку від артилерійських обстрілів противника постраждали Хрещенівка, Дмитрівка, Микільське, Херсон, Дніпровське Херсонської області.

Українські війська ведуть наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Українська авіація за добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу та один по зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили зенітно-ракетний комплекс та три артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

Збройні сили України підтвердили успішне знищення об'єктів в окупованому Криму.

Обстріляли нафтобазу й військовий склад, повідомляє Управління стратегічних комунікацій апарату Головнокомандувача ЗСУ.

Об'єкти розташовані в Октябрському Красногвардійського району.

Зараз ви читаєте новину «Де українці стримували наступ ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі