неділя, 01 грудня 2019 15:41

ДБР викликало Марусю Звіробій на допит

ДБР викликало Марусю Звіробій на допит
Звіробій закликала підтримати її. Фото: Еспресо.TV

Державне бюро розслідувань запросило учасницю бойових дій Марусю Звіробій на допит 2 грудня, на 11.00.

"Група підтримки боротьби за свободу слова, візьміть відгул на годинки дві-три в понеділок, ДБР буде приймати в українців іспит, чи правильно ми зрозуміли, як треба себе вести. Балаклави вітаються, бо на моє запитання під час вриванія в мій будинок, чому ви в балаклавах, мені сказали, що їм холодно", - написала Звіробій у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пі***аси та вороги України" – Яроша розгнівав обшук у Звіробій

"Оголошую місячник здачі дитячого зброї! ГБР! Взяти з собою на понеділок 11.00, вул.Сімона Петлюри 15! З пістолетом ти небезпечний! Залиш пістолет фахівцям Труби! Я прийду, можливо з кулеметом малого племінника, якщо він мені його віддасть. Для ГБР і кулемета не шкода! Там же все хороші хлопці. Для Альфи можна взяти шкарпеток і печива, щоб їм не доводилося підробляти виїздами у проросійських олігархів. Ми своїм бійцям померти з голоду не дамо. Заодно і озброїмо. Може у них пістолетів дитячих бракує. Всім бобра", - додала вона.

Під час обшуків у доброволиці і волонтерки Олени Самбул, відомої як Маруся Звіробій, співробітники Державного бюро розслідувань вилучили три мобільні телефони, особистий блокнот і дві одиниці мисливські зброї без набоїв.

Зараз ви читаєте новину «ДБР викликало Марусю Звіробій на допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі