четвер, 17 жовтня 2019 15:12

ДБР отримало результати перевірки працівників СБУ

ДБР отримало результати перевірки працівників СБУ
В СБУ також перевірили підстави, на яких працівники отримали службове житло. Фото:vchasnoua.com

Результати внутрішньої перевірки СБУ щодо тиску, який міг бути зі сторони працівників служби на бізнес, передали до Державного бюро розслідувань.

НАЗК також отримало матеріали стосовно двох співробітників СБУ, які мали незадекларовану нерухомість та "підробляли" за сумісництвом, повідомили у прес-службі відомства.

"Встановлено окремі правопорушення співробітників СБУ, які необґрунтовано ініціювали проведення огляду товарів, комерційних транспортних засобів, не маючи на це законних підстав. Ще раніше СБУ повідомляла, що до ДБР також скеровані результати службової перевірки щодо незаконного знищення тютюнових виробів (речових доказів у справі)", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після реформи в СБУ запровадять систему спецзвань – Ярослав Антоняк

В СБУ також перевірили підстави, на яких працівники отримали службове житло. Вдалось виявити деякі незаконні випадки одержання квартир.

Загалом у Службі безпеки провели 23 перевірки та службових розслідування, за результатами яких до 55 осіб вжили управлінські заходи. Кілька співробітників СБУ, у тому числі високопосадовців, перебувають під слідством.

Керівник одного з районних відділень поліції Закарпатської області та його заступник погоріли на хабарі. Чиновники вимагали від приватного підприємця щомісячні "відкати", погрожуючи кримінальним переслідуванням у разі відмови. Чоловік звернувся до Служби безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «ДБР отримало результати перевірки працівників СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі