середа, 16 жовтня 2019 19:02

Керівники поліцейського відділку погоріли на хабарі

Керівники поліцейського відділку погоріли на хабарі
В Житомирській області затримали керівників поліцейського відділку. Фото: СБУ

Керівник одного з районних відділень поліції Закарпатської області та його заступник погоріли на хабарі.

Чиновники вимагали від приватного підприємця щомісячні "відкати", погрожуючи кримінальним переслідуванням у разі відмови. Чоловік звернувся до Служби безпеки України. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Начальник райвідділу поліції разом із заступником змушували місцевого підприємця сплачувати щомісяця 5 тисяч гривень за можливість займатися легальною лісозаготівлею. Аби довести "привабливість" своєї пропозиції зловмисники створювали йому штучні перешкоди у здійсненні підприємницької діяльності та шантажували чоловіка кримінальним провадженням, законність відкриття якого з`ясовується", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікаря-трансплантолога, підозрюваного в хабарництві, залишили на посаді

Заступника керівника райвідділу затримали під час отримання чергового траншу в національній валюті та 3-х тисяч доларів за закриття справи.

Правоохороці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою".

Під час отримання хабара правоохоронці затримали прокурора Смілянської місцевої прокуратури Черкаської області. Хабар йому передавав посадовець однієї з місцевих районних державних адміністрацій.

Зараз ви читаєте новину «Керівники поліцейського відділку погоріли на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі