понеділок, 25 червня 2007 14:57

ЦРУ розсекречує свої документи

ЦРУ на цьому тижні розсекретить документи, що підтверджують, що його співробітники з санкції керівництва десятиліттями скоювали злочини. Серед них - організація замахів на лідерів зарубіжних країн, викрадання людей і проведення небезпечних експериментів на власних громадянах без відома останніх.

На проведення "кольорових" революцій на Україні і в Киргизії США витратили більше $110 мільйонів. Про це говорять автори французького документального фільму "Революція.com. США. Завоювання Сходу", показаного в ефірі "Росії". Документалісти прийшли до висновку, що за низкою "кольорових" переворотів: оксамитовою революцією в Сербії, "революцією троянд" в Грузії, "оранжевій" на Україні і "тюльпанової" в Киргизії, - стоять США.

На думку документалістів, скидання режиму Мілошевіча в 2000 році, зсув в листопаді 2003 року Шеварнадзе в ході "революції троянд", прихід до влади на Україні в результаті "оранжевої" революції" в грудні 2004 року Віктора Ющенка, і торжество киргизької "тюльпанової" революції в березні 2005 - ланки одного ланцюга. "І кожного разу використовувався один і той же сценарій - фальсифіковані вибори, влада, що судорожно чинить опір, яка, врешті-решт, поступається протестуючим", - відзначають автори.

Саме цим займаються американські організації, серед яких фонд Джорджа Сороса "Відкрите суспільство", що брав участь в революції в Грузії, асоціація "Фрідом Хаус", яка перед революцією в Киргизії випускала шість опозиційних газет і сприяла скиданню Аськара Акаєва, а також Міжнародний республіканський інститут, що займається розповсюдженням демократії в світі, повідомляє newsinfo.ru.

Зараз ви читаєте новину «ЦРУ розсекречує свої документи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі