неділя, 10 січня 2021 12:50

Covid-19: назвали регіони з найбільшою кількістю хворих

Covid-19: назвали регіони з найбільшою кількістю хворих
У МОЗ назвали регіони з найгіршою епідситуацією. Фото: Facebook

Станом на 10 січня ситуація із поширенням коронавірусу не дозволяє послаблювати карантин у всіх областях України та у місті Києві.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

"До послаблення карантину не готові: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії створили карту світової вакцинації від коронавірусу

Серед них найбільший показник захворюваності на 100 тис. населення спостерігається у Миколаївській (423,2), Запорізькій (381,8) та Черкаській області (350,8).

У Тернополі не оголошували локдаун, але поліція почала масово штрафувати підприємців. Міський голова Сергій Надал заявив у Facebook, що дітей можуть не випустити на навчання.

Зараз ви читаєте новину «Covid-19: назвали регіони з найбільшою кількістю хворих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі