неділя, 10 січня 2021 05:53

В Італії створили карту світової вакцинації від коронавірусу

Вчені італійського Національного інституту ядерної фізики запустили сайт, на якому надана вся інформація стосовно вакцинації від коронавірусу в країнах світу.

Так, на сайті представлена карта, на якій вказано, які препарати використовувала та чи інша країна і як просувається кампанія з вакцинації.

Згідно з даними, у світі застосовується шість COVID-вакцин - CNBG, Cinovac, Moderna, Pfizer/BioNTech, Sinofarm, Sputnik V. Кожна з них виділяється певним кольором.

Зазначено, що найбільше щеплень зробили в США (понад 5,9 мільйона людям). Однак, згідно зі схемою, яка показує співвідношення кількості щеплень до населення тієї чи іншої країни, світовим лідером із вакцинації є Ізраїль.

 

В Україні за минулу добу, 8 січня, виявили 4 846 нових хворих на коронавірус. 7 961 пацієнт одужав, а 80 - померли. На госпіталізації потребувають 2 411 людей. Нових випадків найбільше зафіксували у Дніпропетровській (471), Запорізькій (456), Миколаївській (416), Київській (375) та Черкаській (353) областях.

Зараз ви читаєте новину «В Італії створили карту світової вакцинації від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі