четвер, 20 липня 2023 06:00

Чиї справи різко підуть вгору, а кишеня наповниться грошима - гороскоп на 20 липня

Чиї справи різко підуть вгору, а кишеня наповниться грошима - гороскоп на 20 липня
Дехто захоче отримати другу вищу освіту та удосконалити свої здібності. Справи Тельців, Дів і Скорпіонів різко підуть угору. Фото: pixabay.com

20 липня у багатьох відкриється здатність передбачати майбутнє. Завдяки цьому застрахуєте від помилок коханих, друзів і колег. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня люди легко закохуватимуться і захоплюватимуться новими ідеями, - говорить астрологиня. – Багатьом захочеться задовольнити свої естетичні потреби. Матимуть безліч нестримних бажань. Контролюйте себе. Не все бажане принесе реальне задоволення. Цікавість до науки, бізнесу, спорту, мистецтва матиме добрі наслідки. Дехто захоче отримати другу вищу освіту та удосконалити свої здібності. Справи Тельців, Дів і Скорпіонів різко підуть угору, а кишеня наповниться грошима. Закохані переживуть яскраві романтичні моменти. Зірки сприятимуть щирим почуттям. Але зароджене саме цього дня кохання виявиться швидкоплинним. Малюйте, фотографуйте, пишіть вірші. Емоції переповнюватимуть душу, а мистецтво дасть їм гарний вихід. Бережіть шкіру від травм. Рани загоюватимуться повільно".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдасться домовитися з будь-ким. Любов і турбота у родині допоможуть пережити нелегкі часи. Змінювати зачіску чи розпочинати ремонт краще увечері.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Захочеться встигнути скрізь і одразу. Важко буде зробити вибір між родиною і роботою. Попросіть поради у впливових друзів. Покоріться чужій волі. Тоді не шкодуватимете за тим, що відбудеться цього тижня.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Залишайтеся вірними тим, кого любите. Досить боятися майбутнього і шкодувати за минулим. Купа справ зараз потребує вашої голови та рук. Працюйте на перспективу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Бракує відчуття стабільності. Шукатимете, де заробити більше. Від важкої розумової праці відволікайтеся домашніми справами. Приберіть на балконі, зліпіть вареники, спечіть смачний пиріг.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не зав'язуйте стосунки з людиною, яка нерівна вам за соціальним статусом. Вислухайте свою дитину і поділіться з неї своїм життєвим досвідом. Не перевантажуйте голосові зв'язки. Ризикуєте втратити голос.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Кохані будуть ревнивими. Не варто цілувати та обіймати інших партнерів. Вас неправильно зрозуміють. Відмовтеся від грибів. Почастішають отруєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиє життя неймовірним чином зміниться на краще – гороскоп на 17-23 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Гроші надходитимуть невеликими сумами, але вам цього вистачатиме на будь-які забаганки. Не розповідайте нікому про свої стосунки. Поруч будуть ті, хто намагається нашкодити та розпустити плітки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Запропонують нову роботу і підвищення заробітку. Залишайтеся вірними своїм принципам. Не довіряйте новим знайомим, які багато обіцяють, але не дотримуються слова. Відстоюйте свої права. Підводитимуть нюх і смак. Не варто вибирати парфуми і зловживати спеціями.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Переоцінете власні погляди. Те, на що раніше не звертали увагу, стане важливим. Справи, над якими трусилися багато років, виявляться непотрібними. Час переосмислити пережите, складати плани на майбутнє.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Частину заробленого віддайте на благодійність. Спрацює принцип: чим більше віддаєте, тим більше одержуєте. Кохані хотітимуть, аби ви залишили усі справи і присвятили себе вихованню дітей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Дефіциту коштів не відчуватиметься. Заробітки зростають. Куплені товари будуть служити довго. Варто обирати пилососи, телевізори та смартфони. Вечір присвятіть коханим. Спільний перегляд комедії чи мультфільму принесуть обом приємні враження.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будьте уважні до подарунків. Серед них знайдете оберіг, який додасть упевненості та оптимізму. Коли важко зробити вибір між двома партнерами, відпустіть ситуацію. Поспостерігайте, як ці люди ставляться до вас.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Чиї справи різко підуть вгору, а кишеня наповниться грошима - гороскоп на 20 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі