понеділок, 28 грудня 2020 21:07

Чиновників звинувачують у махінаціях на 200 тис. гривень

Чиновників звинувачують у махінаціях на 200 тис. гривень
У Миколаївській міськраді провели обшуки. Фото: Нацполіція

На території підрядної організації та у робочих кабінетах посадовців Миколаївської міської ради провели обшуки стосовно привласнення коштів місцевого бюджету на суму в понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Миколаївщини.

Зазначається, що у жовтні 2019 року між підрядною організацією та з Департаментом житлового-комунального господарства Миколаївської міської ради була укладена угода щодо капітального ремонту скверу та території Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова в Заводському районі Миколаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох посадовців зловили на хабарі у пів мільйона гривень

"Роботи за вказаним договором проводились не в повному обсязі, а загальна їхня вартість завищена на понад 200 000 гривень. У ході обшуків вилучена службова документація, договори підрядів, чорнові записи, зразки тротуарної плитки, які в подальшому направлено на проведення досліджень та інші речові докази, що мають значення для досудового розслідування кримінального провадження", - розповіли правоохоронці.

Наразі начальнику одного з відділів Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради повідомили про підозру у службовій недбалості. Розслідування триває.

У Миколаєві співробітники Служби безпеки України викрили керівників комунального підприємства на схемі розкрадань. Так, у 2019 - 2020 роках посадові особи уклали з комерційними структурами низку договорів на поставку електроенергії майже на 240 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Чиновників звинувачують у махінаціях на 200 тис. гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі