середа, 03 лютого 2010 09:19

Чиновник групи технагляду відділу освіти попався на хабарі

Чиновник групи технагляду відділу освіти попався на хабарі

У Дніпропетровську співробітниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю затриманий "на гарячому" під час отримання 16 тисяч гривень посадовець групи технічного нагляду відділу освіти одного з райвиконкомів.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

За даними слідства, від керівника приватного підприємства надійшла інформація про протиправну діяльність декількох осіб. Один з них вимагав гроші за узгодження акту виконаних робіт капітального будівництва в навчальних закладах району. Під час оперативних заходів працівники ДСБЕЗ затримали одного з фігурантів справи. Вся злочинна діяльність чиновника задокументована.

Порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину. За злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років, позбавлення права обіймати певні посади до трьох років з конфіскацією майна.

Чиновник наразі затриманий. На даний час відпрацьовуються всі операції в даній сфері діяльності не тільки в райвиконкомі, де працював зловмисник, але і в інших районах Дніпропетровська.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чиновник групи технагляду відділу освіти попався на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі