четвер, 08 лютого 2024 09:10

Цим чотирьом знакам успіх гарантований - гороскоп на 8 лютого

Цим чотирьом знакам успіх гарантований - гороскоп на 8 лютого
Заводьте нові знайомства. Прислухайтеся до інтуїції, довіртеся долі. Фото: pixabay.com

8 лютого не варто метушитися і перейматися усім довкола. Зосередьтеся на власних бажаннях. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Четвер - вдалий день для торгівлі, - говорить астрологиня. - Укладайте угоди з партнерами по бізнесу. Плануйте справи на весну. Частіше чергуйте розумову працю з фізичною. Купіть абонемент у спортзал. Щасливчиками себе відчують Тельці, Терези, Леви і Водолії. Цим трьом знакам успіх гарантований. Заводьте нові знайомства. Прислухайтеся до інтуїції, довіртеся долі. Якщо доведеться змінити місце проживання чи роботи, не жалкуйте ні про що. Життя веде вас у правильному напрямку".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Бажатиметься чогось нового. Займіться дрібним ремонтом. Поприбирайте в домі. Знайдете річ, яку давно вважали втраченою. Подумайте про оновлення інтер'єру.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Можна купувати меблі, автівки, спортивне спорядження. Не бажано обирати побутову техніку. Не варто їхати далеко від дому. Візьміть у дім нову тваринку. Цього дня вам траплятимуться особливі улюбленці.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ви збентежені й недалекоглядні. Згодом дивуватиметеся, чому прийняли необдумані рішення і відмовилися від вигідних пропозицій. Якщо на роботі усе йде шкереберть, сходіть у відпустку. Справи налагодяться.

Рак (22 червня - 22 липня)

Загострюється інтуїція. Ви помічатимете помилки у роботі інших і зможете себе застерегти від багатьох проблем. Найкраще вестиметься вчителям, лікарям і психологам. Кишеня буде наповнюватися грошима регулярно.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Розвивайте свої таланти. Саме вони годуватимуть вас наступні роки. Вкладайте кошти у саморозвиток. Цікаві пропозиції надійдуть від людей, з якими раніше працювали в одному колективі.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Власну справу краще відкрити у кінці місяця. Складіть бізнес-план і порадьтеся з досвідченими колегами. Не скупіться на консультантів. Вони застережуть вас від багатьох неприємностей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2024 рік у датах: астрологиня підказала, коли краще одружуватися, розпочинати бізнес і змінювати роботу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Довіряйте своїй інтуїції. Тоді цей день буде особливо цікавим. Пильнуйте за своїм гаманцем і сумкою, коли вирушаєте далеко від дому. Друзі помічатимуть і хвалитимуть ваші ораторські здібності. Зумієте переконати будь-кого.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не відкривайте іншим секрети свого успіху. Поради будете роздавати згодом. Зараз краще впевнено рухатися до цілі. Цей день допоможе переосмислити своє призначення.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ваші заробітки залежатимуть від того, яку підтримку отримуватимете від батьків та коханих. Злагода в домі зробить вас ще більш працездатними і цілеспрямованими.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

У ваше життя прийдуть нові знайомі. Щоб закохати когось у себе, наважитеся змінити імідж.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Отримаєте пропозицію, перед якою важко встояти. Не гайте часу на роздуми. Цей день допоможе змінити життя на краще.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відкриєте у собі суперздібності. Це допоможе знайти цікаву роботу і опанувати нову професію. Ваші доходи підуть вгору. Почнете заробляти більше за інших.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень. Довідайтеся першими, які знаки відчують себе справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Цим чотирьом знакам успіх гарантований - гороскоп на 8 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі