пʼятниця, 09 лютого 2018 08:21

Циклон Мартіна залишив без світла 152 населених пункти

Циклон Мартіна залишив без світла 152 населених пункти
Циклон Мартіна залишив без світла 152 населених пункти Фото: firtka.if.ua

В Україні вирує негода, викликана снігопадами.

Вранці 9 лютого сніг іде в Києві, Волинській, Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Внаслідок мокрого снігу та поривів вітру знеструмлені 152 населених пунктів у 5 областях (Чернівецька – 89, Івано-Франківська – 32, Тернопільська – 25, Чернігівська – 3 та Сумська – 3).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух вантажівок обмежили через негоду

Найбільші дороги розчищені, рух транспорту забезпечено, йдеться в повідомленні Державної служби з питань надзвичайних ситуацій.

У Вінницькій області для розчистки доріг та недопущення утворення заторів обмежено рух великогабаритного транспорту на ділянці автодороги М-21 від Жмеринки до Могилів-Подільського.

На дорогах для розчистки снігу та буксирування транспорту працює 1,6 тис. одиниць техніки та майже 2,2 тис. працівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинуло 76 людей від снігу - в мережі показали вражаючі фото снігопадів

Напередодні сніг замітав Буковину, там його випало до колін, траси паралізовано, а ввечері заметіль дісталася до Києва. У столиці випало близько 10 см снігу.

Циклон Мартіна утворився над Італією і пройшов над країнами південної та східної Європи, зокрема, над Німеччиною, Словенією, Сербією й Румунією.

Зараз ви читаєте новину «Циклон Мартіна залишив без світла 152 населених пункти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі