середа, 07 лютого 2024 09:10

Ці три знаки будуть у шоколаді - гороскоп на 7 лютого

Ці три знаки будуть у шоколаді - гороскоп на 7 лютого
Гроші йтимуть до ваших рук. Вдалий час, аби купувати нерухомість. Фото: pixabay.com

7 лютого творчі люди відчуватимуть приплив натхнення. Народжуватимуться шедеври. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не зупиняйтеся на досягнутому, - говорить астрологиня. - Гроші йтимуть до ваших рук. Вдалий час, аби купувати нерухомість. Будете задоволені від того, як вигідно вклали гроші. Вам погодяться підвищити зарплатню. Здійсняться мрії, які виношуєте не один рік. Не варто вкладати кошти у чужий бізнес. Краще плануйте власну справу і шукайте хороших інвесторів. Цікаві фінансові пропозиції надійдуть від колишніх колег. Розгляньте їх та не баріться з відповіддю. Від цього залежатиме, наскільки успішними і багатими ви будете у найближче десятиріччя. Особливими щасливчиками себе відчують Раки, Діви та Терези. Ці три знаки будуть у шоколаді".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Добре вестиметься працьовитим та ініціативним. Справите враження на людину, якій намагаєтеся сподобатися. Побачення принесе неочікуваний результат.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Творчі натури відчують сплеск натхнення. Творіть, вигадуйте, записуйте ідеї, що спадають на думку. Гарний день для запуску нових проєктів. Слова матимуть особливу вагу. Освідчуйтеся коханим.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Тіло потребуватиме активності. Займайтеся спортом, ходіть пішки, танцюйте. Не переохолоджуйте нижню частину тіла. Не сідайте на холодні лавки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Можна змінювати місце роботи, розпочинати навчання, шукати однодумців, укладати угоди. Виявляйте наполегливість. Гарний час для придбання нового обладнання.

Лев (23 липня - 23 серпня)

День емоційного піднесення. Прислухайтеся до своїх бажань. Побалуйте себе невеличними приємними покупками. Оберіть косметику, аксесуари. Приготуйте подарунок коханим до Дня святого Валентина

Діва (24 серпня - 23 вересня)

День перспективних ініціатив. Висувайте нові ідеї, запускайте в роботу нові проєкти, думайте про розширення бізнесу. Не час чекати на більш слушний момент. Створюйте самі сприятливі умови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог назвав одну з найважливіших дат для України - коли насправді настане рік Дракона і як його задобрити

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Час шукати свою пару. Цього дня люди важко переноситимуть самотність. Завітайте в гості до знайомих. Не відмовляйтеся від їхньої ініціативи познайомити вас з кимось.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Важко буде когось вмовити і перетягнути на свою сторону. Доведеться вдатися до хитрощів, щоб досягти своєї мети. Люди танутимуть перед компліментами. Добрим словом можна гори зрушити.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не варто влаштовувати шопінг. Цього дня можна витратити забагато грошей на різний непотріб. Але куплена техніка працюватиме надійно.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Приділіть більше часу домашнім справам. Куплена побутова техніка або предмети домашнього вжитку порадують вас. Візит до стоматолога заплануйте після обіду. Нову зачіску і манікюр зробіть вранці.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Учіться мислити креативно. Відходьте від стандартів. Сміливо беріться за щось нове й недосліджене. Вам вдаватиметься більше, ніж іншим. Подякуйте долі, що береже вас від неприємностей. Не рвіться туди, куди не встигаєте. Все складається на краще.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не стримуйте своїх поривань. Відправляйтеся на пошуки пригод. Ходіть у гості. Пробуйте себе в нових видах діяльності.

Протягом тижня з 5 по 11 лютого довіряйте інтуїції. Вона підкаже, на що варто погодитися, а від яких справ давно слід відмовитися. Астрологиня назвала чотири знаки зодіаку, чий зоряний час настає цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки будуть у шоколаді - гороскоп на 7 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі