пʼятниця, 16 липня 2010 14:00

Черновецький працює, але мріє про відпустку - Довгий

Черновецький працює, але мріє про відпустку - Довгий

Київський міський голова Леонід Черновецький знаходиться на своєму робочому місці, але має намір піти у відпустку на 1-2 тижні.

Про це заявив секретар Київради - заступник голови КМДА Олесь Довгий.

"Київський міський голова перебуває на своєму робочому місці й перебував останнім часом. Наскільки мені відомо, коли закінчиться сесія й коли буде більш спокійна обстановка, він планує погодити із президентом відпустку на тиждень або дві. Як будь-яка інша людина, він має право на відпочинок", - сказав Довгий.

Він додав, що зустрічається з Черновецьким щодня, радиться і доповідає з питань, які перебувають у його компетенції.

Відсутність мера на засіданнях Київради, які саме він має проводити, Довгий пояснив інтенсивним графіком роботи міського очільника.

"Відповідно до закону пленарне засідання проводить міський голова або його заступник - секретар Київради. Згідно із законом про столицю, мер Києва сполучає функції й міського голови, і голови КМДА. У нього багато обов'язків, що стосуються виконавчої влади, тому він не завжди може проводити пленарні засідання. Леонід Черновецький - людина, у якої інтенсивний робочий графік", - сказав Довгий.

Він додав, що Черновецький покладається на нього, оскільки знає, "що все відпрацьоване, і завдання, що стоять перед Київською міськрадою, виконуються".

Варто відзначити, що після зміни керівництва столиці мер практично не з'являється на людях - він не головує на колегіях КМДА, не дає прес-конференцій чи брифінгів.

Як відомо, 2 липня перший заступник глави КМДА Олександр Попов заявив, що Черновецький йде у відпустку у зв'язку з необхідністю лікування.

Радник мера Марта Гримська тоді ж сказала, що у мера проблеми з хребтом, тому він дійсно йде у відпустку на кілька днів.

Згодом ЗМІ писали, що Черновецький на три тижні їде до Швейцарії лікуватися в приватній клініці.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Черновецький працює, але мріє про відпустку - Довгий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі