субота, 22 жовтня 2022 11:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Через масовану ракетну атаку України затримується низка потягів

Через масовану ракетну атаку України затримується низка потягів
Укрзалізниця опублікувала графік запізнення поїздів на 22 жовтня. Фото: UkrzalInfo/3410

У зв'язку з ворожою атакою енергетичної інфраструктури України суботнім ранком, деякі ділянки мережі Укрзалізниці 22 жовтня залишаються знеструмленими.

Відтак поїзди слідують під резервними тепловозами, повідомила пресслужба перевізника.

"Нагадуємо, що під час тривоги посадка й висадка на вокзалах здійснюються через підземні переходи за їхньої наявності, пасажири очікують в укриттях. У разі спізнення на рейс через тривогу, дозволяється посадка з тим же квитком на наступний поїзд у тому ж напрямку", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ вгатила по енергоінфраструктурі Одещини: що відомо

З-поміж 55 поїздів, що наразі в дорозі, із затримкою на 30 хв. прямують рейси:

№ 81 Київ – Ужгород;

№ 1 Харків – Івано-Франківськ;

№ 119 Запоріжжя – Львів;

№ 755 Київ – Луцьк.

За вчасністю руху рейсів можна слідкувати на порталі uz-vezemo.com, а онлайн-табло вокзалів доступні у застосунку та чат-боті.

Російські загарбники продовжили терор мирного населення України. Уранці в суботу, 22 жовтня, Росія вдарила ракетами по містах і селах. Про помічені ракети повідомляють, зокрема, на Київщині, Закарпатті, Миколаївщині та Одещині.

Через поразки на полі бою Росія змінила тактику. Тепер країна-загарбниця посилює терор українського народу.

Ціль ворога – знищити енергетичні об'єкти країни, щоб українці мерзли у своїх домівках. Зима є фактично останньою надією – "зброєю" російського диктатора Володимира Путіна для розгрому України. Про це йдеться в матеріалі The Times.

У статті зазначили, що понад 40% енергооб'єктів країни були виведені з ладу за 10 днів атак іранськими дронами-камікадзе, ракетних ударів по електростанціях й інших об'єктах інфраструктури.

Експерти вважають, що саме це є частиною нової військової кампанії Путіна. Після цих атак понад 1100 українських міст і сіл – від Сум на півночі до Львова на заході та Запоріжжя на півдні – залишилися без світла й води. Відтак зиму називають останньою "зброєю" Кремля для бажаного агресором розгрому української держави.

Зараз ви читаєте новину «Через масовану ракетну атаку України затримується низка потягів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі