середа, 04 листопада 2009 14:25

Через епідемію в Україну відмовляються їхати артисти

Через епідемію в Україну відмовляються їхати артисти

Епідеміологічна ситуація в Україні вплинула на ряд масових заходів. Згідно одного з пунктів постанови Кабінету міністрів України від 30 жовтня, спрямованого на запобігання розповсюдженню грипу, заборонено проводити масові акції.

Незважаючи на це, в неділю, 1 листопада, у київському Палаці Спорту відбувся концерт "Мир" за участю груп "ДДТ" і "Брати Карамазови".

Вчора представники одного із концертних агентств провели переговори із менеджментом Pet Shop Boys про перенесення дат концертів групи, які повинні відбутися 24 листопада в Одесі і 25 листопада в Києві. На які дати перенесені виступити гурту поки що невідомо.

Також було оголошено про скасування концертів Дельфіна, а також груп "7 Раса", Lumen та інших. Повідомляється, що київський концерт Дельфіна переноситься з 8 листопада на 27 лютого. Всі куплені квитки будуть дійсні.

Виступи групи Lumen, які були призначені на 19-21 листопада в Києві, Харкові і Дніпропетровську, перенесли на 18-20 березня.

Прес-служба одного із київських клубів повідомила, що концерт гурту "Тартак" у рамках проекту "Майстер-клас", який мав відбутись 3 листопада, також скасовано. Концерт "Тартака" відбудеться 21 листопада.

Нагадаємо також, що виступ білоруської рок-групи "Ляпіс Трубєцькой" перенесено з 5 листопада на 11 грудня.

Французька співачка Лара Фабіан також вирішила не приїжджати в Україну на зйомки музичного фільму "Мадемуазель Живаго". 2 листопада мали розпочатись зйомки. Але через епідемію грипу менеджмент артистки вирішив перенести зйомки на квітень.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Через епідемію в Україну відмовляються їхати артисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі