пʼятниця, 08 січня 2021 22:25

"Це отрута" - СБУ розслідує ввезення неякісної вакцини від Covid-19

"Це отрута" - СБУ розслідує ввезення неякісної вакцини від Covid-19
В Україну завозили неякісні вакцини. Фото: Укрінформ

Служба безпеки розслідує ввезення в Україну, зберігання та застосування отруйних або сильнодіючих лікарських засобів під виглядом вакцини Pfizer від коронавірусу.

"Група осіб, за попередньою змовою, в порушення встановлених правил, придбали, перевозили, зберігали та відпускають отруйні чи сильнодіючі лікарські засоби під виглядом вакцини від вірусу Covid-19 виробництва компанії Pfizer", - заявили у спецслужбі.

Розслідуванням перевіряються обставини застосування цих засобів, вакцинації окремих громадян як в медичних закладах, так і за їх межами.

Відомості за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст. 321 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) внесено в Єдиний реєстр досудового розслідування 6 січня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники таємно зробили щеплення вакциною за €2,5 тис.

Нагадаємо, Володимир Зеленський доручив Службі безпеки України та правоохоронцям перевірити інформацію про нібито ввезення в Україну контрабандою вакцини від Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «"Це отрута" - СБУ розслідує ввезення неякісної вакцини від Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі