неділя, 28 серпня 2022 07:00

Частину України накриють дощі: оновили прогноз на сьогодні

В останню неділю літа, 28 серпня, погода в Україні буде спекотною в усіх регіонах.

Стовпчики термометрів покажуть +25...+33°С. Однак у деяких областях синоптики прогнозують дощі, повідомляє Укргідрометцентр.

Найспекотніше буде на півдні та сході: майже в усіх областях температура повітря буде вище +30°С. Дощі накриють Харківщину й Запорізьку область. На заході сьогодні буде сухо й спекотно. Температура повітря на Закарпатті підніметься до +30...+32°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну суне негода: де чекати на шквальний вітер і грозу

На півночі буде дещо прохолодніше. Стовпчики термометрів покажуть +26...+28°С. На більшості території півночі України опадів не очікують. Але на Сумщині можливі дощі вдень.

У центрі сильної спеки в неділю не передбачають, крім Дніпропетровщини – там температура повітря розігріється до +28...+30°С. Крім того, вночі й удень на Полтавщині та Дніпропетровщині очікують дощі.

Автор: meteo.gov.ua
  В останню неділю літа, 28 серпня, погода в Україні буде спекотною в усіх регіонах
В останню неділю літа, 28 серпня, погода в Україні буде спекотною в усіх регіонах

У Києві 28 серпня мине без опадів. Температура повітря буде в межах +26...+28°С.

Вересень – перший місяць метеорологічної осені, упродовж якого відбувається поступовий перехід від літніх до осінніх процесів.

Очікується, що цього року впродовж вересня, особливо в першій половині, на значній території країни ще зберігатиметься літня погода.

Зараз ви читаєте новину «Частину України накриють дощі: оновили прогноз на сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі