четвер, 25 лютого 2010 08:56

Чарлі Шин ліг в реабілітаційну клініку відпочити

Чарлі Шин ліг в реабілітаційну клініку відпочити

Популярний актор Чарлі Шин зробив перерву в своєму знімальному графіку і ліг в клініку на реабілітацію. Як розповів журналістам представник Шина, Стен Розенфільд, актор вирішив пройти лікування в якості превентивного заходу. Проте чому саме Чарлі запобігатиме, невідомо.

За словами Розенфільда, Шин трохи відпочине від зйомок.

"Він попросив поважати його право на особисте життя. Жодних інших заяв зроблено не буде", - додав прес-секретар артиста.

Актора підтримали і творці комедійного серіалу "Дві з половиною людини", де він до недавнього часу знімався: "Ми раді, що Шин добровільно пройде курс лікування в реабілітаційному центрі. Ми бажаємо йому тільки всього найкращого".

Цікаво, що Шин ліг в клініку практично відразу після своєї дружини Брук Мюллер, яку погрожував убити декілька місяців тому. Нагадаємо, що під Різдво подружжя, яке приїхало відпочити на гірськолижний курорт Аспен, сильно посварилося. Після чого розлючений актор кинув дружину на ліжко, приставив до горла ножа і погрожував убити, якщо вона з ним розлучиться і забере дітей. Жінка звернулася в поліцію, після чого Шина заарештували. Він провів за ґратами один день і вийшов під заставу в 8,5 тисяч доларів.

На початку лютого зірці "Гарячих голів" і "Взводу" було пред"явлено звинувачення в погрозах скоєння тяжкого злочину, насильстві та хуліганстві. Якщо актора визнають винним, йому загрожує тюремне ув"язнення строком до трьох років, проте ще в залі суду Шин і Мюллер були готові помиритися і щосили обнімалися і цілувалися.

При цьому різдвяний скандал - не вперше, коли Шина звинувачують в насильстві. У 1996 році він напав на свою тодішню подругу Деніз Річардс і був засуджений до умовного терміну.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин ліг в реабілітаційну клініку відпочити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі