вівторок, 31 грудня 2019 14:01

"Будуть гарні часи": Вільям Тейлор записав звернення до українців

"Будуть гарні часи": Вільям Тейлор записав звернення до українців
Вільяма Тейлора на посаді тимчасового повіреного у справах США у Києві замінить Крістіна Квін. Фото: Уніан

Тимчасового повіреного у справах США у Києві Вільяма Тейлора, який залишає свою посаду, замінить заступниця голови місії США в Україні Крістіна Квін.

Тейлор наголосив, що оптимістично налаштований щодо України. Про це він сказав у відеозверненні, яке опублікували у Twitter.

"Як ви знаєте, найближчим часом я залишу Київ. Коли я приїхав до Києва у червні, я знав, що моє перебування тут буде обмеженим у часі. І час мого перебування в Україні від червня був чудовим, надзвичайним. Згадаймо, які події відбулися відтоді: було обрано нову Верховну Раду, з'явилися нові можливості просувати реформи, було сформовано Вищий антикорупційний суд…, прогрес у поверненні миру на Донбас – телефонні дзвінки між президентами Зеленським і Путіним, обмін полоненими", – зазначив Тейлор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США назвали найбільш важливу реформу в Україні

Він додав, що попереду "будуть теж гарні часи".

"Високопосадовці (з Вашингтону) були тут і продовжують відвідувати Україну. США демонструють сильну підтримку України, зокрема, останній такий крок – підтримка санкцій проти "Північного потоку – 2". Це свідчить про те, що сильна підтримка України з боку США триватиме. Це двопартійна підтримка, вона здійснюється всім Конгресом, і це можливість для нас рухатися далі у відносинах США – Україна. Я дуже оптимістично налаштований щодо України", – сказав Вільям Тейлор.

Американський дипломат 72-річний Вільям Тейлор став тимчасово повіреним у справах Сполучених Штатів Америки в Україні у червні 2019 року. Він керував посольством США після відставки Марі Йованович.

Зараз ви читаєте новину «"Будуть гарні часи": Вільям Тейлор записав звернення до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі