понеділок, 06 травня 2019 20:24

Чи буде реванш після перемоги Зеленського

Чи буде реванш після перемоги Зеленського
Михайло Басараб: "виборці Володимира Зеленського - не сліпі вівці. Серед них багато тих, хто першими будуть протидіяти свавільним діям влади". Фото: Сергій Старостенко

Українська держава тримається на суспільстві. 70 відсотків проукраїнських громадян будуть запобіжником від реваншу.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить політолог Михайло Басараб.

"План капітуляції, який був прихований у Мінських домовленостях, не реалізували саме через настрої людей. Якщо команда Зеленського думає, що отримали карт-бланш на згортання усіх здобутків України, наступ на мову, вона дуже помиляється. Виборці Володимира - не сліпі вівці. Серед них багато тих, хто першими будуть протидіяти свавільним діям такої влади", - вважає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо треба буде оголошувати воєнний стан, Зеленський не зможе

Він наголошує, що половина чоловіків до 50 років готові відстоювати свою державу зі зброєю в руках, показало дослідження Центру Разумкова.

"Половина жінок готові брати активну участь у русі опору волонтерами. Кожна десята жінка до 50 років готова зі зброєю воювати за Україну. У готовності воювати за свою держави – серед українців один з найвищих показників у Європі. Це - вагомий запобіжник, щоб влада не нехтувала інтересами держави", - додає політолог.

Повне інтерв'ю з Михайлом Басарабом читайте у журналі "Країна" від 2 травня.

Зараз ви читаєте новину «Чи буде реванш після перемоги Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі