середа, 11 лютого 2009 16:45

Бразильські індіанці з"їли студента

Бразильські індіанці з"їли студента
У бразильському штаті Амазонас поліцейські затримали трьох індійців, яких підозрюють у канібалізмі. Представники племені Куліна обвинувачуються у вбивстві 21-річного студента Оцеліо Альвеса ді Карвальо, який проживав в місті Енвіра. При цьому, за даними поліції, зловмисники випотрошили свою жертву і з"їли її нутрощі.

"Тіло було четвертоване, а потім розбите ще більш ніж на сто частин", - повідомив журналістам поліцейський сержант Осмільдо Ферейра да Сілва. - Ми думаємо, що вони з"їли його нутрощі ".

За словами поліцейських, в племені Куліна, до якої належать затримані, людоїдство не практикують, але ці троє, ймовірно, були п"яні або перебували під впливом наркотичних речовин. "Алкоголізм широко розповсюджений серед індіанців даної місцевості", - сказав інспектор поліції Пабло Сузан. Проте вбивство, пов"язане з канібалізмом, він назвав "одиничним випадком".

На сьогодні в Бразилії налічується майже один мільйон індіанців, які займають 12% території країни. Причому, за бразильскими законами, ні поліція, ні армія не мають право входити на території індіанських племен.

Плем"я Куліна відноситься до так званих ізольованим племен, проте багато з них вступають в контакти з неіндійськім населенням. У Бразилії їх проживає близько 2500 осіб, ще 450 живуть в Перу. Мова племені Куліна відрізняється особливою складністю, причому жінки і чоловіки одного племені говорять на різних мовах, передає Reuters
Зараз ви читаєте новину «Бразильські індіанці з"їли студента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі