середа, 15 листопада 2006 15:40

Борис Моісеєв назвав себе простим єврейським хлопчиком

 

Відомий російський співак і шоумен Борис Моісеєв несподівано з"явився сьогодні вранці в одному з приміщень ізраїльського парламенту.

Його запросила депутат Кнесета від партії "Наш дім Ізраїль" (НДІ) Софа Ландвер. Побувавши на концерті артиста в Ашкелоні, вона була у захваті і вирішила, що його неодмінно треба познайомити з ізраїльським парламентом.

На зустріч з Моїсеєвим, крім представників фракції НДІ, прийшли також численні російськомовні співробітники парламенту. Від їх імені Софа Ландвер вручила Моїсеєву спеціально приготовану для цієї зустрічі срібну мезузу (пергаменний сувій в металевому або дерев"яному футлярі, який прикріпляють до одвірка в будинках ортодоксальних євреїв, повідомила прес-служба НДІ.

- Я дуже радий, що мене привели сюди, моя мама могла б пишатися своїм сином: мене, простого єврейського хлопчика з Могильова, запросили в Кнесет Ізраїлю, - сказав Моісеєв, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Борис Моісеєв назвав себе простим єврейським хлопчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі