четвер, 09 липня 2015 22:22

Бойовики задля провокацій готові штурмувати свої позиції — штаб АТО

Бойовики задля провокацій готові штурмувати свої позиції — штаб АТО
Фото: onpress.info

Командування підконтрольних Росії бойовиків готується до провокацій, чим може стати інсценування штурму своїх позицій силами АТО у напрямках міст Луганськ та Донецьк.

Про це заявив у четвер заступник керівника штабу АТО Сергій Галушко під час брифінгу в Антикризовому медіа-центрі у  Краматорську, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Продовжується переміщення військової техніки, озброєння, особового складу незаконних збройних формувань у безпосередній близькості від лінії розмежування. Військове командування НЗФ готуються до провокацій (інсценування штурму своїх позицій з боку сил АТО) у напрямках міст Луганськ та Донецьк", - зазначив Галушко.

За його словами, бойовики не припиняють провокаційних дій та обстрілів позицій сил АТО, а також здійснюють активну диверсійно-розвідувальну діяльність із метою уточнення розташування та характеру дій сил АТО.

"Ми сподіваємося, що публічне оприлюднення інформації про можливі провокації змусить противника задуматися і відмовитися від своїх злочинних намірів. Противник намагатиметься використати дані випадки у своїх інтересах. Але попри це, сили АТО і все українське населення готові робити все, щоб унеможливити провокації, зупинити агресію заради збереження миру в Україні", - підкреслив Галушко.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики задля провокацій готові штурмувати свої позиції — штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі