понеділок, 02 лютого 2015 13:08

Бойовики бездумно лізуть під кулі і відмовляються забирати вбитих - Філатов

Бойовики бездумно лізуть під кулі і відмовляються забирати вбитих - Філатов
Фото: nr2.com.ua

Нардеп Борис Філатов повідомляє, що втрати російсько-терорестичних військ в останній час дуже великі. Про це він пише на своїй сторінці у Фейсбук посилаючись, на слова українських військових.

"Хлопці кажуть, що кришать їх просто цілодобово і якщо порівняти втрати, то пропорція навіть не тягне на 1 до 10.

93-та повідомила, що напередодні накрили під сотню осетинів. Расх @ ячила три "Урали" і кілька БМП. Жодного живого, дострілювали тих, що тікали по полю, з кулеметів. У наших ЖОДНОГО пораненого!!!", - пише Філатов.

Він зазначає, що атаки бойовиків часом безглузді.

"Але подив мій не в цьому. А в тому, що вони лізуть і лізуть. Йдуть в психічні атаки строєм, стріляють від стегна. Поранених не забирають. У них запрошують режим тиші, кажуть: "Жмурів своїх вивезіть". А вони у відповідь: "А нам пох". Подекуди гниючих сепарських трупів стільки, що вже є проблеми з запахом в наших окопах.

Пацани наші в шоці. Кажуть: "Вони ж зомбі!".

У мене немає жодних розумних пояснень, що має рухати людьми, щоб так бездумно займатися самознищенням. Крім одного. Путін відкрив ворота пекла, яке згодом його самого і проковтне", - пише Філатов.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики бездумно лізуть під кулі і відмовляються забирати вбитих - Філатов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі