вівторок, 21 вересня 2010 12:44

Бойовий снаряд на "Олімпійському" міг вибухнути

Бойовий снаряд на "Олімпійському" міг вибухнути
20 вересня на новобудові НСК "Олімпійський" під час проведення земляних робіт по вул. Велика Васильківська, 55 виявили артилерійський снаряд часів війни.

До місця виклику негайно виїхала група піротехніків 1-го Спеціального регіонального центру швидкого реагування ОРС МНС, повідомляє прес-служба МНС.

За словами фахівців, що працювали по знешкодженню, снаряд міг вибухнути у будь-який момент.

Згодом у Дарницькому районі поблизу селища Червоний Хутір місцевий житель збирав гриби в лісі, де натрапив на артснаряд Д-76 мм.

Виявлені боєприпаси групою піротехнічних робіт було благополучно вилучено, вивезено на полігон і там знешкоджено.

Усього з початку року на території Києва вилучено та знешкоджено 260 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Нагадаємо, у серпні в результаті падіння з п"ятиметрової висоти під час монтажних робіт на другому ярусі Національного спорткомплексу "Олімпійський" загинув 37-річний будівельник з Дніпропетровської області.

Трагедія сталася у неділю о 8:30.

Раніше на НСК "Олімпійський" два будівельники зірвалися з будівельного риштовання заввишки 4 метри. Один розбився на смерть, а другого швидка допомога відвезла в лікарню N17.

Зараз ви читаєте новину «Бойовий снаряд на "Олімпійському" міг вибухнути ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі