четвер, 01 червня 2017 07:00

Бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО

Бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО
За минулу добу, ворог 35 разів відкривав вогонь по позиціях українських захисників, 2 бійців зазнали поранень Фото: glavcom

За минулу добу, ворог 35 разів відкривав вогонь по позиціях українських захисників, 2 бійців зазнали поранень.

На приморському напрямку противник 15 разів відкривав вогонь, значно активізувавшись із настанням сутінок.

Із мінометів калібру 120 мм, 82 мм і стрілецької зброї бойовики обстрілювали наші опорні пункти під Красногорівкою.

В районі Мар'їнки, застосовували 82-мм міномети та гранатомети. Там же вів вогонь ворожий снайпер. Неспокійно було й поблизу Широкиного, Водяного, Павлополя, Березового та Чермалика, де били з різнокаліберної стрілецької зброї та гранатометів різних модифікацій. Біля Водяного та Широкиного ворог також стріляв з БМП та 82-мм мінометів.

На луганському напрямку минулої доби зафіксовано 8 фактів використання зброї.

Після 18.00 і до опівночі бандити обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї опорні пункти сил АТО в районі Кримського, Новозванівки та станції Донець. Біля Кримського також вела вогонь ворожа БМП.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку бойовики найчастіше застосовували зброю проти українських воїнів, котрі тримають оборону на підступах до Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна оголосила режим "тиші" в зоні АТО

У південному та східному передмістях цього населеного пункту противник бив по наших позиціях зі стрілецької зброї та гранатометів. Один з опорних пунктів сил АТО ворог ввечері досить інтенсивно обстрілював з мінометів, зокрема й калібру 120 мм. А північно-східніше по одному порушенню бойовиками умов незастосування зброї зафіксовано в районі Верхньоторецького, Зайцевого та Троїцького. Там застосовували піхотне озброєння.

Добу напередодні у зоні проведення АТО бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. В результаті обстрілів 5 українських бійців отримали поранення, один військовий загинув.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі