понеділок, 23 листопада 2015 16:11

Блокада може озлобити слов'янське населення Криму проти татар - Глузман

Блокада може озлобити слов'янське населення Криму проти татар - Глузман
Семен Глузман

Енергетична блокада може озлобити слов'янське населення Криму проти кримських татар. Про це в коментрарі Gazeta.ua сказав правозахисник-дисидент Семен Глузман.

"Це дуже небезпечна гра. Путін серйозний противник. Він не поступиться. Не варто іти в атаку, розуміючи, що ти не переможеш у цій битві. Це емоційне рішення. Я чудово розумію кримських татар, бо в них немає іншої батьківщини. Ситуація трагічна. Боюся, що такі методи тільки озлоблять слов'янське населення Криму проти кримських татар", - зазначив правозахисник.

Семена Глузмана обурило, що влада довго не висловлювала своєї позиції стосовно енергетичної блокади.

"Мене обурює небажання української влади хоча б висловитися. Я розумію, що президент розгублений. Але він зобов'язаний з нами розмовляти. Це дуже серйозна подія, яка може змінити структуру таємних перемовин, що ведуться між Заходом, Росією та Україною", - сказав він.

Нагадаємо, член Ради Російської Федерації Ольга Ковітіді закликала Росію натиснути на Україну через припинення електропостачання до окупованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «Блокада може озлобити слов'янське населення Криму проти татар - Глузман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі