пʼятниця, 14 січня 2011 11:51

Близько 70 автівок пошкоджено в серії масштабних ДТП у Мексиці (ФОТО)

Туман, слизькі дороги та неуважність водіїв стали причиною масштабних дорожньо-транспортних пригод у місті Сальтильо на півночі Мексики у п'ятницю, 14 січня.

Внаслідок чотирьох аварій у різних частинах міста, за різними даними, від шести до восьми осіб отримали поранення, пошкоджено близько 70 автомобілів, повідомляють місцеві ЗМІ.

Найбільша ДТП сталася близько 5.30 за місцевим часом. Тоді зіткнулися 32 автомобілі. За неуточненими даними, шестеро людей зазнали травм.

Друга аварія, за участі 17 автомобілів, сталася за 10 хвилин по тому. Водії рятувальних машин, що прибули на допомогу, також не змогли впоратися з керуванням. Дві машини швидкої допомоги Червоного Хреста і патрульний автомобіль муніципальної поліції врізалися в купу транспортних засобів. Постраждав офіцер місцевої поліції.

Внаслідок третьої пригоди було пошкоджено дев'ять автомобілів. Більш-менш точні дані про четверту ДТП наразі відсудні.

Нині місцяаварій оточені співробітниками муніципальної поліції, медиками та пожежними.

Своєчасному наданню допомоги заважає густий туман, через який додаткові машини "швидкої" не можуть дістатися до місця аварій. За попередніми даними, евакуація може затягнутися на дев'ять годин.

Небезпечні ділянки автодоріг перекрито, транспортне сполучення з Сальтильо з іншими містами паралізовано.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Близько 70 автівок пошкоджено в серії масштабних ДТП у Мексиці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі