середа, 27 червня 2007 10:30

Більше 30 пакистанців загинули через зливи і шквалистого вітру

Принаймні 31 людина загинула, десятки числяться зниклими без вісті в результаті могутнього циклону, який обрушився в останню добу на південь Пакистану.

Через могутні зливи і шквалистого вітру обвалилися дахи і глинобитні стіни, впали опори ліній електропередачі. У ряді районів потоки води розмили дороги, порушений зв"язок.

У Аравійському морі затонули принаймні три риболовецькі судна, ще близько 20 отримали серйозні пошкодження.

Постраждалих шукають вертольоти військово-морської авіації. За офіційними даними, вдалося евакуювати близько 100 чоловік з судів. Проте ще декілька десятків рибаків числяться зниклими без вісті.

Тропічний циклон, який отримав назву "Йемін-03Б" (Yemyn-03B), обрушився напередодні на пакистанське побережжя з боку Аравійського моря. За повідомленням синоптиків, інтенсивність циклону поступово знижується, проте зливи у ряді південних районів країни ще продовжуються.

Через подібний циклону, що пройшов в кінці минулого тижня над найбільшим містом Пакистану Карачі, загинули близько 250 чоловік, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Більше 30 пакистанців загинули через зливи і шквалистого вітру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі