субота, 10 січня 2009 11:45

Квитки на інавгурацію Обами розпродали за 60 секунд

Квитки на інавгурацію Обами розпродали за 60 секунд
Квитки на парад з нагоди президентської інавгурації Барака Обами, призначеної на 20 січня 2009 року, були продані онлайн протягом хвилини.

На продаж через інтернет було офіційно виставлено більше 90 відсотків від 5 тисяч глядацьких місць, які будуть розташовані уздовж маршруту святкового параду у Вашингтоні: Барак Обама і віце-президент Джо Байден проїдуть від Конгресу до Білого дому. Квитки коштували по 25 доларів США. Втім, маса квитків надійшла в продаж за вищими цінами на інших сайтах. Наприклад, на сайті eBay зараз квитки продаються за ціною 250 доларів і вище.

Представники інавгураційного комітету вже засудили дії перекупників квитків.

Альберт Лопез, представник компанії Ticketmaster, що здійснювала продаж квитків на інавгурацію, підтвердив, що квитки були розпродані протягом хвилини після початку торгів в п"ятницю, 9 січня, в 13:00 за Вашингтоном.

Очікується, що 20 січня під час інавгурації 44-го президента США Барака Обами у Вашингтоні знаходитимуться близько двох мільйонів людей, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на інавгурацію Обами розпродали за 60 секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі