пʼятниця, 12 червня 2015 21:22

Бійка у Харкові та пожежі під Києвом — головні події дня

Бійка у Харкові та пожежі під Києвом — головні події дня
Фото: УНІАН

1. Росія змінює формат гібридної війни - Порошенко

 Президент України Петро Порошенко зазначає, що гібридна війна з боку Російської Федерації не увінчалася успіхом, однак тепер РФ намагатиметься підірвати стабільність в Україні зсередини.

2. У боях під Мар'їнкою 150 бойовиків стали "двохсотими" - Лисенко

За попередніми підрахунками, бойовики зазнали значних втрат під Мар'їнкою в бою 3 червня. Про це на традиційному брифінгу в п'ятницю повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

3. Під Києвом трапилась нова масштабна пожежа

Сьогодні у місті Бровари на вулиці Радистів, 2 сталася пожежа на місцевому складі із пінопластом. Про це повідомили у прес-службі управління ДСНС у Київські області.

 4. Невідомі вчинили погром і різанину у харківському студмістечку

 У Харкові пізно ввечері 11 червня близько 40 чоловік влаштували погром з різаниною на вулиці Отара Яроша, де знаходиться студентське містечко з гуртожитками декількох вузів.

 5. Україна не отримає американські ПЗРК - рішення Конгресу

 Палата представників Конгресу США ухвалила поправки до законпроекту "Про видатки на оборону у 2015-му році". Йдеться про те, що полк "Азов" не будуть тренувати за гроші США, а Україна не отримає американські ПЗРК.

6. Волноваха, Маріуполь і Бердянськ залишаться без газу - "Укртрансгаз"

Волноваха, Маріуполь і Бердянськ залишаться без газу оскільки перебитий магістральний газопровід.

7. "Ощадбанк" домовився з кредиторами про реструктурізацію боргу в $ 1,3 млрд

Міністерство фінансів пише успішне завершення переговорів між державним Ощадбанком і його спеціальним комітетом кредиторів щодо перепрофілювання двох випусків єврооблігацій на загальну суму $ 1,3 млрд.

 

Зараз ви читаєте новину «Бійка у Харкові та пожежі під Києвом — головні події дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі