четвер, 25 червня 2015 12:07

Бійці ЗСУ отримали понад 14 мільйонів гривень за участь у бойових діях - Міноборони

Бійці ЗСУ отримали понад 14 мільйонів гривень за участь у бойових діях - Міноборони
Фото: gazeta.lviv.ua

Військовослужбовці Збройних сил України вже отримали 14 млн 164 тис. гривень в якості грошової винагороди за безпосередню участь у бойових діях. Вказана сума виплачена 2728 бійцям. Такі дані станом на 25 червня оприлюднила прес-служба Міноборони.

Нагадаємо, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України "Про особливості виплати винагород військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу в особливий період та під час проведення антитерористичних операцій" на початку лютого наказом міністра оборони України було затверджено порядок та умови виплати винагород та механізм підтвердження виконання окремих завдань при АТО.

За безпосередню участь у бойових діях військовослужбовцям виплачується додаткова винагорода у розмірі 1 тисячі гривень за кожну добу бою.

Виплата зазначеної нагороди здійснюється на підставі підтвердження штабу АТО, бойового наказу, журналу бойових дій, бойового донесення та наказу командира військової частини.

В цілому станом на 25 червня Міноборони виплатило грошових винагород на суму 166 млн 55 тис. гривень, включно з винагородами за знищену ворожу техніку й успішно виконані бойові завдання.

Зараз ви читаєте новину «Бійці ЗСУ отримали понад 14 мільйонів гривень за участь у бойових діях - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі