понеділок, 15 лютого 2010 19:13

Берлусконі помстився доньці за зраду

Берлусконі помстився доньці за зраду

Барбара Берлусконі, 25-річна дочка прем"єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі від другого шлюбу, втратила роботу її мрії у родинній справі, яку раніше батько обіцяв саме їй. Таким чином він помстився за те, що вона не підтримала його, коли навколо його особистого життя розгорілося кілька неприємних скандалів.

На одному із заходів видавничого дому Mondadori Берлусконі публічно оголосив про те, що ця сімейна справа, яку вже багато років очолює Марина, його донька від першого шлюбу, залишиться й надалі під її керівництвом, і похвалив її, а також групу нинішніх менеджерів за відмінну роботу.

Про Барбару Сильвіо Берлусконі сказав, що вона, будучи дуже розумною дівчиною, завжди буде мати можливість вибрати в групі його компаній будь-яке інше поле діяльності.

Друзі Барбари відзначили, що вона була здивована і скривджена як батьківським рішенням, так і тим, що він не повідомив їй про нього заздалегідь.

Барбара навчається зараз на філософському факультеті, і вона ніколи не приховувала свого бажання працювати у видавничому домі Mondadori, який є частиною величезного статку Берлусконі.

В інтерв"ю журналістам вона говорила, що просто в захваті від видавничої справи та в майбутньому розраховує на батька. Адже він нібито дав їй обіцянку, що, коли вона буде в змозі управляти видавничим бізнесом, він поставить її на його чолі.

Амбіції Барбари виводили з себе її зведену сестру Марину, яка на даний момент є керівником і видавничого дому Mondadori, і фінансового холдингу Fininvest.

Мабуть, Берлусконі змінив своє попереднє рішення після низки скандалів, що обрушилися на нього. У серпні 2009 року Барбара розлютила батька своїми коментарями з приводу його відносин з 18-річною моделлю Ноемі Летіцією. В інтерв"ю одному закордонному журналу, дівчина заявила, що шокована поведінкою Берлусконі, і що особисто в неї ніколи не було відносин з літніми чоловіками.

Вона також зазначила: "Я не думаю, що політик може дозволити собі робити різницю між приватним і публічним життям". Вона наголосила, що політики зобов"язані бути вірними тим моральним цінностям, які вони самі ж і проповідують в суспільстві.

Сильвіо Берлусконі був вражений такою поведінкою дочки. Він заявив, що не чекав від неї подібних слів - вони стали для нього "громом серед ясного неба".

NEWS.ru

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі помстився доньці за зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі