пʼятниця, 23 квітня 2010 13:00

Бекмамбетов хоче замінити Джолі зіркою "Сутінків"

Бекмамбетов хоче замінити Джолі зіркою "Сутінків"

Творець фільму "Особливо небезпечний" Тімур Бекмамбетов планує запросити на головну жіночу роль в сиквелі картини зірку вампірської саги "Сутінки" Крістен Стюарт. Про це з посиланням на свої джерела пише видання E! Online.

Стверджується, що російський режисер вже зустрічався з юною актрисою, щоб обговорити деталі її участі у фільмі. Передбачається, що Стюарт зіграє одну з кращих вбивць Братерства ткачів і замінить, таким чином, вибулу з проекту Анджеліну Джолі.

Представники Крістен Стюарт поки не коментують цю інформацію. Варто відзначити, що після того, як Джолі відмовилася зніматися в продовженні, повідомлялося, що кінокомпанія Universal ухвалила рішення не займатися пошуками іншої виконавиці, а закрити проект.

Коли Бекмамбетов планує знімати "Особливо небезпечний 2", не уточнюється. Сама Стюарт восени 2010 року візьме участь в зйомках завершальної частини "Сутінків".

Нагадаємо, що фільм "Особливо небезпечний", головні ролі в якому зіграли Джеймс Макевой, Анджеліна Джолі та Морган Фрімен, став першим проектом такого масштабу, знятим режисером з Росії в Голлівуді. Світові касові збори картини перевищили 340 мільйонів доларів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Бекмамбетов хоче замінити Джолі зіркою "Сутінків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі