четвер, 26 січня 2023 22:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Бєдняков продав футболку з автографом Пеле: скільки уторгував та куди підуть гроші
2

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков для допомоги жертвам російського терористичного акту в Дніпрі 14 січня влаштував благодійний аукціон. Лотом на ньому стала футболка з автографом "короля футболу" Пеле.

Всі гроші, які були отримані за лот, бідняків, додавши свої кошти, передав на користь дітей, постраждалих від російського теракту, а звіт опублікував у своєму Instagram, повідомляє Gazeta.ua.

Умовою участі в аукціоні був внесок від 500 грн. Той, хто зробить найбільший донат, отримає футболку - така була умова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирахували росіян, причетних до ракетного удару по Дніпру

Аукціон був оголошений 18 січня, а вже 26 січня Бєдняков повідомив про збір і передачу понад 200 тис.грн. Понад 150 тисяч зібрали небайдужі українці, ще 50 тисяч ведучий додав від себе.

"На благодійному аукціоні футболки з автографом Пеле ми зібрали 150 800 гривень. Як і обіцяв в прямому ефірі, я додав своїх 50 тисяч в загальну суму. Сьогодні перерахував 200 тисяч для дітей, які втратили батьків під час того ракетного теракту" - повідомив Бєдняков, подякувавши всім, хто взяв участь у зборі грошей.

Фото: instagram.com/biedniakov

14 січня російські терористи обстрілом зруйнували багатоквартирний житловий будинок у Дніпрі. Через удар терористів загинули 45 осіб, серед яких кілька дітей.

Служба безпеки України спільно з Офісом Генерального прокурора зібрала масштабну доказову базу на командира полку РФ, причетного до серії ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України. Йому, а також його підлеглим оголошено про підозру, як військовим злочинцям.

Зараз ви читаєте новину «Бєдняков продав футболку з автографом Пеле: скільки уторгував та куди підуть гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі