середа, 08 грудня 2010 08:56

Батьки призовника переконані, що він повісився через "дідівщину"

Батьки призовника переконані, що він повісився через "дідівщину"

Саме дідівщина змусила 18-річного призовника в Харкові накинути на себе зашморг. У цьому переконані батьки загиблого.

Нагадаємо, у понеділок, 6 грудня повідомлялося, що Харкові у військовій частині Внутрішніх військ МВС повісився призовник з Сумської області. Згідно з офіційною версією, призовник наклав на себе руки вночі, коли був у наряді.

За словами батьків, хлопець не раз натякав їм про приниження з боку інших військовослужбовців.

До того ж, мати загиблого Галина Сергієнко розповіла, що коли тіло сина привезли додому, вона помітила невеликі рани на його обличчі.

"Якась ранка, невелика, але глибоченька, і на носику як синячок чи вдарене щось", - заявила матір призовника.

Також, за її словами, в одній з телефонних розмов син непокоївся про майбутній візит військовослужбовців.

" Він сказав, що старослужащі прийдуть увечері до нас. Кажу: синок, не треба ні з ким суперечить, що скажуть - віддай, що вони вас попросять", - розповіла жінка.

Вже в наступній розмові хлопець, за словами матері, скаржився на головний біль і просив передати йому знеболювальне. Проте, на запитання, чи не болить в нього голова, сказав, що не може відповісти, бо його прослуховують.

У військовій частині родичам загиблого пояснили, що о першій ночі хлопець заступив у наряд і його мали змінити через 2 години. О 3:10 черговий, що обходив частину, начебто бачив його на службі, а за 10 хвилин хлопця знайшли повішеним. Що сталося за цей час, родичам не пояснюють.

У військовій прокуратурі твердять, сумнівів у тому, що це самогубство, не має, тож версію навмисного вбивства навіть не розглядають.

Як повідомлялося, версію про ймовірну "дідівщину" прокуратура поки що не відкидає. Скільки триватиме розслідування наразі невідомо.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Батьки призовника переконані, що він повісився через "дідівщину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі