понеділок, 29 листопада 2010 19:34

20-річного хлопця знайшли повішеним біля власного будинку

20-річного хлопця знайшли повішеним біля власного будинку

29 листопада близько 7.30 біля власного будинку на Комсомольському бульварі у Маріуполі знайшли повішеним 20-річного хлопця. Тіло на дереві побачили сусіди хлопця. Вони мешкають у тій самій багатоповерхівці, де проживав покійний.

Як повідомляє Gazeta.ua керівник прес-служби Маіупольського управління міліції Іван Бабаєв, слідством встановлено, що юнак скоїв самогубство.

Його батьки не вірять у версію суїциду. Кажуть, що їх син не міг покінчити життя самогубством. Адже планував подальше життя, мав намір вчитися. Його друзі та молодший брат стверджують, що йому погрожували знайомі хлопці років 25. Мовляв, вони останнім часом вимагали гроші у покійного.

"Експертиза встановила, що слідів насильницької смерті не було. Окрім того, хлопець стояв на обліку в психоневрологічному диспансері. А це ще раз підтверджує схильність до суїциду. Слідству відомо, що він неодноразово розсилав листи своїм друзям і знайомим, де йшлося про самогубство", - сказав Іван Бабаєв.

Слідство триває. Потрібно знайти ймовірну причину самогубства.

"Розробляються різні версії. Перевіряється й ті, про які говорять друзі покійного. Але вони можуть наштовхнути тільки на розкриття причини, по якій хлопець наклав на себе руки", - зауважив Бабаєв.

Нагадаємо, раніше у Дніпродзержинську затриманий повісився за допомогою власного светра.

Зараз ви читаєте новину «20-річного хлопця знайшли повішеним біля власного будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі