субота, 22 червня 2019 15:14

Баканов прибув до Вашингтону з важливою місією

Баканов прибув до Вашингтону з важливою місією
Іван Баканов зустрівся із членом Палати представників, співголовою Українського конгресу Марсією Каптур під час візиту в США. Фото: ssu.gov.ua

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Служби безпеки України Іван Баканов перебуває з візитом у США. Прибув, щоб ознайомитися з результатами україно-американського безпекового співробітництва.

"Особливу увагу приділили підготовці візиту до Вашингтону президента України Володимира Зеленського, який незабаром має відбутися на запрошення президента США Дональда Трампа", - повідомляє прес-служба СБУ.

Під час бесіди зі спецпомічником президента США з питань Європи Фіоною Гілл Баканов обговорив практичні кроки стратегічного партнерства між двома державами. У розмові з заступником помічника Держсекретаря США з питань Європи та Євразії Джорджем Кентом підтвердив незмінність зовнішньополітичного курсу України, поглиблення євроатлантичної інтеграції нашої держави.

Сторони приділили особливу увагу розвитку співпраці у військово-технічній та енергетичній сферах.

Баканов подякував американським службовцям за підтримку України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В.о. голови СБУ Баканов підтвердив, що його дружина має російський паспорт

Президент Володимир Зеленський 22 травня призначив свого колишнього партнера за "Кварталом 95" і голову партії "Слуга народу" Ігоря Баканова першим заступником голови Служби безпеки України - начальником Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Оскільки Грицак, який 20 травня написав заяву про відставку з посади голови СБУ, зараз у відпустці, його обов'язки виконує Баканов.

6 червня Верховна Рада не підтримала подання президента про звільнення Грицака.

Зараз ви читаєте новину «Баканов прибув до Вашингтону з важливою місією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі