четвер, 15 серпня 2019 17:29

Бадоєв і Коляденко стали режисерами ходи до Дня Незалежності
5

Фото: прес-служба

Кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв і хореограф Олена Коляденко стали режисерами "Ходи гідності" до Дня Незалежності.

Сьогодні вранці, 15 серпня, на аеродромі заводу "Антонов" у Києві відбулася перша репетиція, повідомила прес-служба Алана Бадоєва.

"Хода гідності" – це масштабний захід, в якому візьме участь гордість країни: представники різних військ, ветерани АТО, вчителі, спортсмени, медики, волонтери, дипломати, а також діти.

"День Незалежності - це честь і пам'ять нашої країни. У цей святковий і урочистий день ми хочемо додати трохи видовищності, зрозумілої кожному українцю.

Безумовно, основні державні канони будуть дотримані. Ми їх шануємо і намагаємося врахувати всі деталі. Головними героями свята стануть люди, українці, наші співгромадяни, які своїм талантом і працею створюють історію нашої країни. Нам є ким пишатися. Нам є з ким будувати наше спільне майбутнє, є кому його захистити, і ми хочемо це показати всій Україні" – прокоментували постановники заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарні Дніпра рятують важкопораненого 34-річного бійця

Уряд затвердив план заходів із підготовки та відзначення 28-ї річниці незалежності України.

Заходи розробило Міністерство культури на виконання указу президента.

Зараз ви читаєте новину «Бадоєв і Коляденко стали режисерами ходи до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі