субота, 07 липня 2007 17:09

Бабуся-психопатка вбивала пенсіонерів-самогонників з відчуття помсти

Після затримання старенька зізналася, що їздила по селах і вбивала самотніх пенсіонерів, які варили самогон. Вона пояснила, що таким чином мстила за покалічене життя: чоловік помер від алкоголізму, а троє синів п"янствують. Останнє вбивство було здійснене в невеликому селі Чемужовка Харківської області. У тому, що 80-річну бабу Веру вона убила сокирою, жінка відразу після арешту призналася.

Селяни відразу пригадали високу міцну незнайомку, яка напередодні розпитувала місцевих жителів, у кого можна купити самогон.

У 1999 році підозрювана вчинила на території Білгородської області два аналогічні вбивства, за які була притягнена до кримінальної відповідальності. Але судово-психіатричною експертизою вона була визнана неосудною. Її помістили в психіатричну лікарню закритого типа Грайворонського району, звідки в 2002 році вона втекла, повідомляє Медиапорт.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся-психопатка вбивала пенсіонерів-самогонників з відчуття помсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі