понеділок, 19 жовтня 2009 12:19

Автобус без гальм протаранив 20 машин (ФОТО)
5

Фото: Properm.ru

У Пермі автобус маршруту номер 67 протаранив близько 20 легкових машин, повідомляє 19 жовтня Properm.ru.

Автобус між 8 і 9 годинами ранку за місцевим часом їхав по Комсомольському проспекту і, не зумівши скинути швидкість, став винуватцем аварій на декількох перехрестях.

У Держінспекції з безпеки дорожнього руху по Пермському краю повідомили, що у автобуса марки MAN відмовили гальма. За іншою версією, причиною інциденту стала несправність коробки передач автобуса.

Найбільша аварія відбулася на перехресті з вулицею Луначарського, де постраждали 14 автомобілів. На інших перехрестях автобус зіткнувся ще з декількома машинами і остаточно зміг зупинитися тільки наприкінці Комсомольського проспекту.

По проспекту автобус проїхав трохи більше кілометра. В результаті ряду аварій ніхто не загинув, чотири особи госпіталізовані. Троє постраждалих - пасажири автобуса, відзначає видання.

Пасажири вистрибували з автобуса прямо під час руху через розбиті вікна та двері. Перед подією у автобуса була зафіксована ще одна несправність - під час поїздки водій не міг вимкнути "пічку".

Зараз ви читаєте новину «Автобус без гальм протаранив 20 машин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі