четвер, 11 березня 2010 14:26

Авто директора заповідника "Хортиця" не підривали

Авто директора заповідника "Хортиця" не підривали

Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Запорізькій області називає коротке замикання в моторному відсіку причиною займання автомобіля директора національного заповідника "Острів Хортиця" (Запоріжжя) Максима Остапенка.

Про це йдеться в повідомленні відділу зі зв"язків з громадськістю ГУ МВС в області.

Згідно з повідомленням, вранці у міліцію подзвонив сам Остапенко і повідомив що біля під"їзду його будинку по вул. Патріотичній згорів позашляховик Mitsubishi Pajero, що належить йому.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції, яка провела огляд місцевості і не виявила ніяких предметів, які могли стати причиною надзвичайної ситуації.

"За попередніми висновками, пожежа сталася внаслідок короткого замикання в моторному відділі", - наголошується в повідомленні.

Розслідування веде Орджонікідзівський районний відділ міліції Запоріжжя.

Нагадаємо, заступник голови Верховної Ради Микола Томенко просить Генпрокуратуру і МВС розслідувати обставини підпалу автомобіля Остапенка.

За його словами, останнім часом дирекція заповідника на чолі з Остапенком і громадськістю Запоріжжя активно борються за повернення незаконно захоплених земель заповідника та недопущення забудови його території, за що на їх адресу вже неодноразово звучали різні погрози.

Автомобіль Остапенка згорів увечері 10 березня в Запоріжжі.

Раніше Остапенко заявляв у ЗМІ про погрози на його адресу у зв"язку з професійною діяльністю, а також про підпал його гаража невідомими.

Заповідник знаходиться на острові Хортиця на Дніпрі в центрі Запоріжжя, отримав статус національного у 1993 році, повідомляють Українських новин.

Зараз ви читаєте новину «Авто директора заповідника "Хортиця" не підривали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі