вівторок, 31 січня 2012 16:09

Австрійський олень звалився у водоспад під час рятувальної операції

Австрійський олень звалився у водоспад під час рятувальної операції

В Австрії олень, що оглядав свої території в гирлі альпійської річки, застряг у кризі та снігах і не міг вибратися до тих пір, поки його не помітили рятувальники, пише Austrian Times. В операції, проведеній у комуні Дінтен у п'ятницю, 27 січня, брали участь пожежники, лісники, ветеринари та фахівці дорожньої служби.

Коли оленя помітили, він був уже ослаблений і дуже замерз. Під час порятунку тварина зірвалася і впала у водоспад з крижаною водою. На допомогу до парнокопитного кинулися ветеринари, вони зробили йому укол знеболюючого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через втрату рогів олень позбувся роботи

У результаті падіння у водоспад олень не постраждав. Рятувальники також не отримали травм під час надання допомоги тварині, що потрапила в біду.

Зрештою оленя вдалося дістати з води. Його підняли за допомогою крана і поставили на дорогу. Як пише Metro, самець дуже втомився, але, очікується, що він повністю відновиться після пережитого.

Зараз ви читаєте новину «Австрійський олень звалився у водоспад під час рятувальної операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі