вівторок, 28 серпня 2007 08:59

Аварія в кортежі Буша: загинув офіцер поліції

Офіцер поліції, що супроводжував президента США Джорджа Буша у складі мотоциклетного кортежу, загинув у результаті аварії, що сталася в понеділок, 27 серпня, при під"їзді до аеропорту міста Альбукерке в штаті Нью-Мексико. Аварія трапилася поряд із в"їздом на територію підземного паркінгу аеропорту, куди прямував кортеж. 40-річний поліцейський, що служив у поліції Ріо Ранчо, був доставлений після аварії до міськогошпиталю, проте врятувати його життя лікарям не вдалося.

Мотоцикл був практично повністю знищений в результаті аварії. Разом з тим, за заявою Хоффман, розслідування аварії, в якій постраждав мотоцикліст супроводу, наближається до завершення і незабаром можна буде назвати точно її причини.

Загиблий у автокатастрофі офіцер, ім"я якого поки що не розголошується, перейшов на роботу до департаменту поліції Ріо Ранчо в 2005 році, до цього він працював у службі безпеки університету Нью-Мексико. У загиблого залишилися дружина і двоє дітей.

Президент США, який не постраждав у аварії, дізнавшись про подію, зв"язався з департаментом поліції, щоб висловити свої співчуття, повідомляє NBC News.

Приблизно рік тому в результаті автокатастрофи загинув поліцейський офіцер супроводу з Гонолулу Стів Фавела. А в лютому 2006-го, також у Нью-Мексико, впав із мотоцикла сержант Джері Ніксон, що теж супроводжував Буша в складі мотокортежу. Щоправда сержант тоді відбувся переломом носа, забоями та саднами, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Аварія в кортежі Буша: загинув офіцер поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі