пʼятниця, 11 листопада 2022 06:00

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які не матимуть проблем з грошима – гороскоп на 11 листопада

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які не матимуть проблем з грошима – гороскоп на 11 листопада
Успіх супроводжує Овнів, Терезів і Стрільців. Вони легко досягатимуть своєї мети. Фото: pixabay.com

11 листопада буде багато клопоту, але мало користі. Цілий день доведеться долати дрібні перешкоди. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ніщо не даватиметься легко, – говорить астрологиня. – Зупинятиметься транспорт, вимикатимуть світло, бракуватиме грошей, скасовуватимуться зустрічі. Майте альтернативні плани на день. Умійте йти на компроміси. Відмовляйтеся від того, що не є принципово важливим. Не слід призначати першого побачення чи проходити співбесіду. Результати будуть невтішні. Не торкайтеся конфліктних тем під час розмов. Залишайтеся стриманими. Почуття гумору буде найкращим помічником. Успіх супроводжує Овнів, Терезів і Стрільців. Ви не матимете проблем з грошима і досягатимете своєї мети легко та вправно".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не йдіть до супермаркету без списку продуктів. Накупите багато зайвого. Більше часу проводьте із родиною. Тоді не почуватиметеся самотніми.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Нотаріуси та юристи допускатимуть помилки у документах. Зачекайте з оформленням спадку та купівлею нерухомості.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Плани на майбутнє складайте увечері. Тоді краще бачитимете, що чекає на вас і оточення. Набридне терпіти. Не шукайте пригод на власну голову. Годі змінювати одного партнера на іншого. Цінуйте людей, які поруч за будь-яких обставин.

Рак (22 червня – 22 липня)

Таланитиме впертим. Не відступайте від задуманого. Те, що зараз здається нездійсненим, до вечора розв'яжеться саме по собі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Гроші знадобляться на ремонт техніки та автомобіля. Зачекайте із продажем нерухомості. Зазнаєте збитків. Пильнуйте за гаманцем на ринку. Навколо чимало охочих розбагатіти за ваш рахунок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відкриється чимало перспектив.Уважно використовуйте підказки долі. Це дні, які годують рік. Передавайте свій досвід, займайтеся саморозвитком, інвестуйте гроші у справи професіоналів, яким довіряєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик сказала, де буде найхолодніше в Україні взимку

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Добре все плануйте. Лише після цього йдіть на співбесіду і заявляйте про себе. Погоджуйтеся на пропозицію від керівництва. Кар'єрне зростання принесе більшу зарплату й визнання серед професіоналів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Поринете у справи, які не принесуть бажаного заробітку. Проаналізуйте успіхи і невдачі. Відмовтеся від того, що забирає час і гроші. Беріться за перспективні проєкти. Заробітки надходитимуть вчасно. Не економте на харчуванні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Захочеться змін у житті. Не спішіть із цим. Будьте уважні на ринку чи в крамниці, щоб не придбати зіпсований товар. Запобігайте вигоранню. Сплануйте дозвілля так, щоб відновити втрачені сили.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Поведінка коханих дивуватиме. Відганяйте хандру. Частіше телефонуйте чоловікам і дружинам. Заробітки зростають. Гроші знайдуть дорогу до вашої кишені. Отримаєте підказку, як і де можна збагатитися.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Погодьтеся на фінансову підтримку батьків. Вони охоче позичать гроші на нерухомість. Це буде житло, наповнене радістю та любов'ю. Стосунки, в яких ініціатива належала тільки вам, вичерпують себе. У ваше життя прийдуть цікаві партнери, але не спішіть давати їм ключ від квартири.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Годі сваритися з коханими через те, що вони не подобаються батькам. Цінуйте людей, які люблять і підтримують вас щодня. Не плутайте щедрість із марнотратством. Відмовтеся від позик і кредитних карток.

11 листопада погода в Україні буде дощовою. Синоптики розповіли, у яких областях не буде опадів.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які не матимуть проблем з грошима – гороскоп на 11 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі