четвер, 06 липня 2023 06:00

Астрологиня назвала три знаки, яким цього дня треба бути особливо рішучими – гороскоп на 6 липня

Астрологиня назвала три знаки, яким цього дня треба бути особливо рішучими – гороскоп на 6 липня
Розкривайте у собі нові таланти, прислухайтеся до власних бажань. Фото: pixabay.com

6 липня таланитиме наполегливим. Не слід змінювати місце роботи. Сподівання на покращення заробітку чи умов праці не виправдаються. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього четверга доведеться відстоювати кожне своє рішення, - говорить астрологиня. – Люди опиратимуться впровадженню нових ідей і технологій. Ділові відрядження краще відкладіть до наступного тижня. Зачекайте з прийняттям важливих рішень в особистому житті. Цього дня легко помилитися з вибором. Більше часу проведіть за улюбленими заняттями. Можна зайнятися самоосвітою, почати відвідувати курси саморозвитку. Шукайте спілкування з однодумцями. Похід до перукарні відкладіть на п'ятницю. Експерименти із зовнішністю виявляться невдалими. Особливо рішучими цього дня мають бути Овни, Козероги і Скорпіони. Не втрачайте можливості розбагатіти. Розкривайте у собі нові таланти, прислухайтеся до власних бажань".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ваші ідеї не вписуватимуться у плани колег. Не дивуйтеся, якщо з вами не погоджуються. Покладайтеся на партнерів з досвідом. Радьтеся і шукайте компроміси. Не витрачайте гроші без потреби. Заощадження дозволять купити нове авто чи житло.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Здаватиметься, що засиділися на одному місці. Тягнутиме на пригоди. Захочеться змінити роботу і місце проживання. Від останньої ідеї краще відмовитеся, бо скоро доведеться планувати ще один переїзд. Будете залежними від думок старших родичів і друзів. Це збиватиме із правильного шляху.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Маєте шанс знайти наставника, який допоможе професійному зростанню. Записуйтеся на курси англійської, вчіться водити авто. Це поганий час для ремонту. Не варто змінювати колір стін чи робити перепланування оселі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Пречудовий тиждень, який принесе натхнення та любов. З вас вийдуть гарні психотерапевти. Допомагайте собі та оточенню впоратися із труднощами. Вчасно виплачуйте кредити та не позичайте гроші.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Хочете бути оригінальними? Не поспішайте щось змінювати. Ваші наміри щось покращити тут і зараз обернуться на неприємності. Не наполягайте, щоб кохані змінювалися заради вас. Їм набридне підлаштовуватися. Почнуть усамітнюватися зі смартфоном у руках.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Нарешті знайдете роботу своєї мрії, за яку платитимуть гарно. Не наполягайте на своїй правоті, коли розмовляєте з батьками. Краще прислухайтеся до їхніх порад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це вдалий час для самоосвіти і накопичення ресурсів. Якщо заставити себе вчитися вдома важко, запишіться на курси. Обмін досвідом дасть гарний результат. Вам підвищать зарплатню.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Використовуйте кожну можливість, яку пропонуються зірки. Спробуйте покращити зовнішність, житлові умови, стосунки з коханими та робочі моменти, які давно зайшли в глухий кут. Заявляйте про себе.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не ведіться на лестощі. Вам наговорять компліментів, через які приймете до свого оточення людину підлу і неприємну. Тримайте на відстані тих, хто наполягає на спілкуванні з вами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Порозумітися з близькими допоможуть кохані. Прислухайтеся до їхніх порад. Краще на кілька тижнів відмовитися від жирної їжі. Похід у спортзал теж варто відкласти. Стежте за роботою серця.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Заробітки стабільні, але витрати зростають. Доведеться купувати смартфони та техніку для кухні. Стежте за роботою газових колонок та котлів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Демонструйте свої здібності. За працю щедро платитимуть. Тримайтеся подалів від людей заздрісних. Не дозволяйте втягнути вас у плітки.

3-9 липня перед вами відчинятимуться будь-які двері. Вдасться вирішити питання, які не могли розв'язати на початку літа. Астрологиня розповіла, кому та що готує найприбутковіший тиждень літа.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала три знаки, яким цього дня треба бути особливо рішучими – гороскоп на 6 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі