середа, 21 лютого 2024 09:10

Астрологиня назвала п'ять знаків, які є найкращими коханцями

Астрологиня назвала п'ять знаків, які є найкращими коханцями
Знайти свою половинку у ці дні мають шанс Тельці і Козороги. Фото: pixabay.com

21 лютого наберіться сміливості та освідчуйтеся тим, кого любите. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня краще закінчувати справи, аніж думати про старт нових проєктів, - говорить астрологиня. - Доводьте до ладу все те, що розпочали протягом перших днів тижня. Не давайте емоціям керувати вашими рішеннями. Беріться до діла з холодною головою. Добре йтиме торгівля. Але важливі ділові перемовини краще планувати на наступний тиждень. Не час іти до керівництва з новими пропозиціями. Вас не почують. Перенесіть на добу співбесіду з потенційним роботодавцем. Про зміну місця роботи краще подумати в березні. Дайте очам відпочинок. Пийте чисту воду. Не забувайте про романтичні побачення. Знайти свою половинку у ці дні мають шанс Тельці і Козороги. Леви, Діви, Стрільці, Терези і Водолії зарекомендують себе як найкращі коханці".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Знайти спільну мову з коханими навряд чи вдасться. Краще проведіть цей день наодинці. Насолодіться улюбленою книгою чи серіалом.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Подбайте про додатковий заробіток і раціональне використання існуючих коштів. Добре пройде переїзд на нову квартиру. Керівництво прихильно ставитиметься до вас. Чекайте на премії та підвищення.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Уникайте конфліктів. Посварені цього тижня люди ризикують перетворитися на ворогів. Вдалий період для купівлі меблів і шпалер, зміни інтер'єру вдома.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не час надсилати резюме, вирушати на співбесіду. Перенесіть ці плани на четвер. Розмова з дітьми не складеться. Надмірна турбота та контроль тільки нашкодять

Лев (23 липня - 23 серпня)

Усе йтиме за планом. Насолоджуйтеся робочим процесом. Заробітки зростають. Керівництво не забариться із преміями. Відмовтеся від кави та алкоголь.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Стаєте дратівливими. Здаватиметься, що всі навколо хочуть завадити вашим планам. Відпустіть справи, які поки що не вдаються. Скоро все стане на свої місця. Непокоїтиме безсоння. Не читайте новини перед тим, як лягти у ліжко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хоч лопатою горни - які три знаки викупаються у грошах

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вирушайте до косметолога й у перукарню. Результат порадує. Прислухайтеся до інтуїції. Вона підкаже, як повестися під час переговорів та у розмові з коханими.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Дозвольте собі бути сентиментальними. Не стримуйте почуття. Приймайте контрастний душ. Це допоможе зняти напруження. Прокидайтеся раніше і одразу беріться за роботу. Тоді день пройде плідно і цікаво.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Розвантажте вечір та запросіть коханих на побачення. Увечері самотні зустрінуть свою пару. Стосунки мають шанс закінчитися шлюбом.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Партнери ставитимуть високі вимоги. Не забувайте про дипломатичні здібності. Вам легко буде переконати будь-кого. Зароблені гроші надійдуть вчасно.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Кохані ображатимуться через вашу забудькуватість. Діти цим тільки користуватимуться. Навчіться слухати інших, тоді й самі будете почутими. Дійте, як підказує розум і совість.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Нарешті усвідомите, що робить ваше життя нестерпним. Припиніть обтяжувати себе обов'язками. Подачу документів у загс, купівлю нерухомості та авто відкладіть.

Астрологиня дала прогноз на 2024 рік. Довідайтеся першими, на що сподіватися Україні та українцям і коли закінчиться війна.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала п'ять знаків, які є найкращими коханцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі