пʼятниця, 02 липня 2021 17:11

Армія Росії схожа на "Запорожець" - офіцер США висміяв "воєнну міць" Кремля

Армія Росії схожа на "Запорожець" - офіцер США висміяв "воєнну міць" Кремля
Російська армія занадто відстала порівняно із НАТО. Фото: Reuters

Армія НАТО й армія Росії - це як "Запорожець" і Tesla. Різниця не лише у високих технологіях, військовій техніці, а й у професіоналізмі, освіті, досвіді військових.

Важливим є і достатня кількість вірних союзників, сказав капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах в інтерв'ю Оbozrevatel.

"Може, сьогодні США і Туреччина не такі вже гарні партнери, але вони все одно в НАТО, все одно працюють разом. У Росії немає ані партнерів, ані союзників. У неї немає високих технологій і професіоналізму. Нічого схожого немає. Це величезний відрив", - розповів капітан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорне море Росії не важливе. Путін бреше - капітан ВМС США

Також він відзначив військовий рівень України.

"Українське КБ "Луч" створило безпілотник, нічим не гірший, а навіть кращий за турецькі. Звичайно, не всі компоненти там українські, але в цьому і полягає співпраця, інтеграція. Армія України сьогодні - не армія 2014 року. І російські генерали це прекрасно розуміють. У чому проблема Росії, чому їхні літаки не можуть літати? Тому що в них компоненти західні, вони під санкціями - все, вони стали", - каже Табах.

Президент РФ Володимир Путін не піде в пряму атаку. Смикатиме постійно Донбас та Крим, живитиме п'яту колону в Україні. Головне, щоб всі розсварилися, щоб був розкол не тільки в Україні, але і в Америці та Європі.

Табах вважає, що люди, які так довго при владі, і у яких її так багато, починають жити в зовсім іншому світі, в параноїдальному. У них немає друзів, нікому довіряти не можна. І це завжди створює небезпеку війни, особливо коли в них такий великий арсенал металобрухту і переконання, що "ми перемогли, можемо повторити", "ми їм покажемо".

Зараз ви читаєте новину «Армія Росії схожа на "Запорожець" - офіцер США висміяв "воєнну міць" Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі