середа, 08 червня 2022 02:33

Арестович озвучив підступну мету окупантів щодо українського зерна

Арестович озвучив підступну мету окупантів щодо  українського зерна
Росія намагається усунути Україну з ринку зерна. Фото: slovoidilo.ua

Росія намагається усунути Україну з ринку зерна, щоб висунути на ринок своє власне, а також вкрадене в України.

Водночас Росія поставить питання про скасування запроваджених проти неї санкцій. Таку думку висловив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним 7 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти вивезли з декількох українських регіонів третину запасів зерна

"Всі ці розмови про продовольчу кризу – це спроба просадити українських виробників, які є основними конкурентами російських виробників сільгосппродукції. І продати, випхнути російське зерно на ринок, одночасно поставити питання про зняття санкцій. Інакше, як же ж його випихати?" – пояснив радник голови ОП.

Російські окупанти 11 червня відправили із захоплених районів Запорізької області товарний потяг з зерном до окупованого Криму. Про це заявив гауляйтер Запорізької області, колишній "регіонал" Євген Балицький.

Колаборант заявив, що "з гордістю і радістю повідомляє, що у напрямок Криму пішли перші 11 залізничних вагонів" з мелітопольського елеватора.

Зараз ви читаєте новину «Арестович озвучив підступну мету окупантів щодо українського зерна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі